نودل فوری با بادام زمینی
سس بادام زمینی گرم و معطر با پایهی کره بادام زمینی یک دستاورد شگفتانگیز به این غذای کلاسیک میدهد و ترکیب آن با نودل جهان، روغن کنجد و سرکه سمفونی ای از طعمها ایجاد میکند که حتما مورد پسند شما خواهد بود.
-
نحوه آماده سازی
تعداد افراد - نودل (۷۵ گرمی) 2 بسته
- سس سویا 3 قاشق غذاخوری
- کره بادام زمینی 60 گرم
- روغن کنجد 10 گرم
- سرکه 10 گرم
- حبه سیر رنده شده 2 عدد
- زنجبیل رنده شده 1 قاشق
۱. در یک قابلمه بزرگ، نودل جهان را بر اساس دستورالعمل بستهبندی آن بپزید و آن را کنار بگذارید.
۲. در حین پخته شدن نودلها، سس بادام زمینی را آماده کنید. در یک کاسه کوچک، سس سویا، کره بادام زمینی کرمی، روغن کنجد، سرکه برنج، سیر خرد شده و زنجبیل رنده شده را با هم مخلوط کنید. سرخ کنید تا کره بادام زمینی کاملاً حل شود و مواد به یک سس یکدست و کرمی تبدیل شوند.
۳. نودلهای پخته را به یک کاسه بزرگ منتقل کنید. سس تهیهشده را روی نودلهای گرم بریزید. نودل و سس را کاملاً مخلوط کنید تا با سس بادام زمینی لذیذ پوشانده شوند.
۴. می توانید این میان وعده سالم، وگان و رژیمی را با کنجد، ریحان، نعنا و … تزیین کنید.
۵. این دستور غذایی میتواند به صورت گرم یا سرد سرو شود و گزینهی مناسبی برای هر مناسبت است. همچنین فراموش نکنید که با اضافه کردن زنجبیل رندهشده، سیر و پیازچه و انواع فلفل ها میتوانید سطح تندی را به سلیقهی خود تنظیم کنید.
نوش جان!