شبکه های اجتماعی

سالاد پاستا و تن ماهی

پاستای سالاد با ماهی تن به دلیل وجود ماهی غنی از پروتئین، اسیدهای چرب امگا-۳ و ویتامین D ،برای سلامتی استخوان‌ها و عملکرد مغز مهم و لازم است. همچنین، مصرف آن به طور کلی مناسب وعده شام و ناهار می‌باشد و می‌تواند در هر فصل سال و در هر وعده‌ی غذایی سرو شود.

زمان پخت : 15 دقیقه
دشواری : آسان
  • نحوه آماده سازی

    تعداد افراد
  • ماکارونی اسپیرال جهان 200 گرم
  • تن ماهی (۱ عدد) 140 گرم
  • خیار خرد شده 150 گرم
  • ذرت 150 گرم
  • پیاز قرمز 50 گرم
  • مایونز 60 گرم
  • ماست یونانی 30 گرم
  • آب لیمو 10 گرم
  • شوید (در صورت دلخواه) 5 گرم
  • نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

۱. ماکارونی اسپیرال جهان را مطابق دستور روی بسته در آب جوش ریخته و ۸ دقیقه به آن زمان بدهید. سپس آن را آبکش کرده و با آب سرد بشویید تا سرد شود.

۲. در یک ظرف بزرگ، ماکارونی پخته، ماهی تن آبکش شده، خیار خرد شده، ذرت و پیاز بنفش خرد شده را باهم ترکیب کنید.

۳. در یک کاسه کوچک جداگانه، مایونز، ماست یونانی (اختیاری)، آب لیموترش، شوید خرد شده، نمک و فلفل را باهم مخلوط کنید. طعم و مزه را متناسب با سلیقه خودتان تنظیم کنید.

۴. این مخلوط را به مواد ماکارونی اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا همه چیز به خوبی با هم مخلوط شود.

۵. ظرف را بپوشانید و حداقل ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.

در این مرحله سالاد پاستا با تن ماهی آماده سرو است.