شبکه های اجتماعی

رامن مرغ

رامن یک غذای ژاپنی محبوب است که شامل نودل‌ مخلوط با مواد خوراکی مختلف می‌باشد. این غذا ترکیبی از طعم‌ها ،بافت‌های متنوع و رنگ های خاصی می‌باشد و به همین دلیل در سراسر جهان خصوصا شرق آسیا محبوبیت زیادی پیدا کرده.

زمان پخت : 30 دقیقه
دشواری : متوسط
  • نحوه آماده سازی

    تعداد افراد
  • مرغ پخته 300 گرم
  • نودل جهان 2 بسته ۷۵ گرمی
  • قارچ خرد شده 150 گرم
  • مرغ 4 لیوان
  • فلفل قرمز 1 ریز شده
  • تخم مرغ آبپز 2
  • پیاز 2
  • سس سویا 2 قاشق غذا خوری
  • روّن 1 قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل به مقدار دلخواه
  1. در یک قابلمه بزرگ، آب را روی حرارت متوسط قرار دهید سپس قارچ‌ها را اضافه کرده و به مدت حدود ۵ دقیقه تا حدی که قارچ ها کمی نرم شوند به آن زمان دهید.
  2. نودل مرغ جهان را طبق دستورالعمل بسته آماده کرده، سپس آبکش کنید و کنار بگذارید.
  3. در یک ماهیتابه جداگانه، یک قاشق روغن را در حرارت متوسط گرم کنید. مرغ و تکه‌های فلفل قرمز را اضافه کرده و سرخ کنید.
  4. در این مرحله مرغ و فلفل سرخ شده را به قابلمه حاوی نودل اضافه کنید.
  5. سس سویا، نمک و فلفل را به مقدار دلخواه خودتان اضافه کرده و همه را با هم مخلوط کنید سپس نودل رامن پخته شده را در کاسه‌های سرو قرار دهید.
  6. برروی نودل، تخم‌مرغ آب‌پز شده و پیازچه خرد شده را بچینید. بلافاصله سرو کنید و از رامن خوشمزه لذت ببرید!