شبکه های اجتماعی

پاستا شلز (صدفی) با مرغ سوخاری

پاستا شلز و سس مخصوص می‌تواند به دلیل سرو شدن با مرغ سوخاری، نوعی غذای لذیذ و هوس انگیز به شمار بیاید و برای سرو شدن در میهمانی های کوچک و دورهمی ها می تواند گزینه ی بسیار مناسبی باشد.

زمان پخت : 40 دقیقه
دشواری : دشوار
  • نحوه آماده سازی

    تعداد افراد
  • سینه مرغ 1 عدد
  • پاستا شلز 2 لیوان
  • نان تست 1 عدد
  • خامه 1 لیوان
  • روغن گیاهی 4 قاشق
  • عسل 1 قاشق
  • پودر سیر 1 قاشق
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  1. پاستای شلز جهان را بر اساس دستورالعمل روی بسته، بپزید و آبکش کنید. سپس آن را کنار بگذارید.
  2. سینه مرغ را به مقدار دلخواه به نمک و فلفل آغشته کنید.
  3. نان تست را تکه تکه کرده و آن را تا جای ممکن پودر کنید سپس سینه مرغ را در نان تست غلت دهید و به آرامی به پودر فشار دهید.
  4. روغن گیاهی را در یک قابلمه ی عمیق یا ماهیتابه روی حرارت متوسط تا بالا گرم کنید.
  5. سینه های مرغ در روغن داغ سرخ کنید تا به رنگ طلایی سرخ شوند و کاملاً پخته شوند (تقریباً ۶-۸ دقیقه از هر طرف). مرغ سرخ شده را بر روی کاغذ پوستی برای از بین بردن اضافات روغن قرار دهید.
  6. در یک قابلمه ی کوچک، خامه، عسل، پودر سیر، فلفل دلمه، نمک و فلفل را مخلوط کنید. به خوبی هم بزنید و روی حرارت کم بگذارید تا سس کمی غلیظ شود (تقریباً 2-3 دقیقه).
  7. پاستای شل پخته شده را با سس تهیه شده مخلوط کنید تا به طور یکنواخت أغرته شود.
  8. مرغ سرخ شده را در کنار پاستای سس دار سرو کنید.
  9. توجه: در دستور پخت این غذا میتوانید مرغ و یا سبزیجات بخارپز را با مرغ سوخاری جایگزین کنید تا غذا سالم تر و رژیمی تر شود.