شبکه های اجتماعی

گوجه گیلاسی,پاستا پنه جهان,پنیر موزارلا و پارمزان,پاستا پنه ۵۰۰ گرمی جهان

پاستا پنه با گوجه گیلاسی و پنیر

پاستا پنه با گوجه گیلاسی و پنیر می‌تواند به دلیل آسان بودن دستورپخت آن می‌تواند گزینه ی مناسبی برای جشن تولد ها و غذای محبوب کودکان باشد. این غذای اشتها آور باعث شادابی و خوش رنگی سفره ی شما خواهد شد و همه را به خود جذب خواهد کرد.

زمان پخت : 30 دقیقه
دشواری : آسان
  • نحوه آماده سازی

    تعداد افراد
  • پاستا پنه 400 گرم
  • گوجه گیلاسی 300 گرم
  • پنیر موتزارلا 200 گرم
  • پنیر پارمزان 50 گرم
  • روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
  • سیر 2 حبه
  • نمک و فلفل به میزان لازم
گوجه گیلاسی,پاستا پنه جهان,پنیر موزارلا و پارمزان,پاستا پنه ۵۰۰ گرمی جهان

 

طرز تهیه پاستا پنه با گوجه گیلاسی و پنیر:

 

۱- پاستا پنه جهان را در یک قابلمه بزرگ آب جوش نمک‌دار بپزید تا به‌صورت آل‌دنته دربیاید. سپس ماکارونی را آبکش کرده و آن را به‌طور موقت کنار بگذارید.

۲- در همین حین، روغن زیتون را در یک ماهیتابه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید. سیر خردشده را به آن اضافه کرده و تا حدود ۱ دقیقه تفت دهید تا عطر آن در هوا پخش شود.

۳- گوجه‌فرنگی‌ های گیلاسی نیم شده و یا کامل را به ماهیتابه اضافه کنید و حدود ۵ تا ۷ دقیقه بپزید.

۴- سپس ماکارونی پنه را به ماهیتابه اضافه کرده و آن را با سس گوجه فرنگی مخلوط کنید تا سس روی ماکارونی توزیع شود.

۵- پنیر رنده شده را اضافه کرده و با ماکارونی مخلوط کنید تا پنیر به صورت نیمه ذوب درآید.

۶- با نمک و فلفل به مقدار دلخواه طعم‌دهی کنید.

۷- در نهایت با برگ‌های ریحان تازه تزئین کرده و سرو کنید.