پاستا پنه با گوجه گیلاسی و پنیر
پاستا پنه با گوجه گیلاسی و پنیر میتواند به دلیل آسان بودن دستورپخت آن میتواند گزینه ی مناسبی برای جشن تولد ها و غذای محبوب کودکان باشد. این غذای اشتها آور باعث شادابی و خوش رنگی سفره ی شما خواهد شد و همه را به خود جذب خواهد کرد.
-
نحوه آماده سازی
تعداد افراد - پاستا پنه 400 گرم
- گوجه گیلاسی 300 گرم
- پنیر موتزارلا 200 گرم
- پنیر پارمزان 50 گرم
- روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
- سیر 2 حبه
- نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه پاستا پنه با گوجه گیلاسی و پنیر:
۱- پاستا پنه جهان را در یک قابلمه بزرگ آب جوش نمکدار بپزید تا بهصورت آلدنته دربیاید. سپس ماکارونی را آبکش کرده و آن را بهطور موقت کنار بگذارید.
۲- در همین حین، روغن زیتون را در یک ماهیتابه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید. سیر خردشده را به آن اضافه کرده و تا حدود ۱ دقیقه تفت دهید تا عطر آن در هوا پخش شود.
۳- گوجهفرنگی های گیلاسی نیم شده و یا کامل را به ماهیتابه اضافه کنید و حدود ۵ تا ۷ دقیقه بپزید.
۴- سپس ماکارونی پنه را به ماهیتابه اضافه کرده و آن را با سس گوجه فرنگی مخلوط کنید تا سس روی ماکارونی توزیع شود.
۵- پنیر رنده شده را اضافه کرده و با ماکارونی مخلوط کنید تا پنیر به صورت نیمه ذوب درآید.
۶- با نمک و فلفل به مقدار دلخواه طعمدهی کنید.
۷- در نهایت با برگهای ریحان تازه تزئین کرده و سرو کنید.