اسپاگتی قطر ۲/۸ (بوکاتینی) بوقلمون و سس پنیر
اسپاگتی و ژامبون بوقلمون یک ترکیب خوشمزه از طعم شور و خوشمزه ژامبون بوقلمون است که با غذای کلاسیک اسپاگتی ترکیب می شود. برای هر کسی که به دنبال یک شام سریع و البته تا حدودی غیر رژیمی است، میتواند همیشه یک انتخاب عالی باشد.
-
نحوه آماده سازی
تعداد افراد - اسپاگتی قطر ۲/۸ یا بوکاتینی جهان 400 گرم
- ژامبون بوقلمون 200 گرم
- پیاز خورشتی 1 عدد
- سیر 2 حبه
- روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
- آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
- پنیر پیتزا 100 گرم
- پنیر پارمزان 50 گرم
- نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه اسپاگتی بوقلمون و سس پنیر:
۱. در ابتدا آب را برای پخت اسپاگتی ۲/۸ جهان (بوکاتینی) به جوش آورده و سپس با افزودن نمک و روغن زیتون، اسپاگتی را داخل آن ریخته و به مدت ۱۵ دقیقه آن را بپزید و آبکش کنید.
۲. در ظرف جداگانهای، پیاز را خرد کنید و آن را با روغن زیتون و سیر رنده شده در تابهای بزرگ تفت داده و ژامبون بوقلمون خرد شده در 1×1 سانتی متر را هم به آن اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه زمان بدهید که گوشت هم کاملاً پخته شود.
۳. آبلیمو را به مواد پخته شده در تابه اضافه کنید و آن را به خوبی با هم مخلوط کنید.
۴. در ادامه پنیر پیتزا را خرد کرده و به مواد در تابه اضافه کنید و همه مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید.
۵. سپس اسپاگتی پخته شده را به تابه اضافه کرده و همه مواد را با هم هم مخلوط کنید.
۶. در آخر پنیر پارمزان را روی را به ماهیتابه اضافه کرده و آن را تا زمانی که پنیر کاملا ذوب شود با مداومت هم بزنید.
۷. در نهایت نمک و فلفل سیاه به میزان لازم اضافه کنید. میتوانید برای تزئین آن از ریحان استفاده کنید.
اسپاگتی بوقلمون و سس پنیر آماده ی سرو میباشد.