شبکه های اجتماعی

پاستا نخود فرنگی

پاستا و نخود سبز ترکیبی خوشمزه، سالم و مقوی را می‌سازند که وجود نخود سبز در این غذا نه تنها آن را نظر ظاهری جذاب بلکه آن را غنی از مواد مغذی ارزشمندی مانند پروتئین، فیبر، ویتامین های A و C، آهن کرده. این غذای کلاسیک را می‌توان به روش‌های مختلف با سبزی‌ها یا سبزیجات دیگر برای طعم و رنگ بهتر و بیش تر تزئین کرد. می‌توانید این غذا را به تنها و یا در کنار غذای اصلی مورد علاقه خود سرو کنید. مقدار کالری این در حجم دو نفر حدودا ۴۳۵ است و می‌تواند در هر دو وعده شام و نهار سرو شود.

زمان پخت : 20 دقیقه
دشواری : آسان
  • نحوه آماده سازی

    تعداد افراد
  • پاستای فارفاله (پروانه ای) 1 لیوان
  • نخود سبز 0.25 لیوان
  • سیر له شده 1 حبه
  • روغن زیتون 1 قاشق
  • لیمو 1 عدد
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • جعفری به میزان لازم
  • پاپریکا 0.05 گرم

برای تهیه ی پاستا نخود فرنگی، ابتدا مواد اولیه را مطابق جدول آماده کرده سپس مراحل ذیل را طی کنید:

۱- به یک قابلمه آب جوش پاستا پروانه ای جهان را اضافه کرده و به آن ۱۰ دقیقه زمان بدهید.

۲- بعد از ۱۰ دقیقه کلم بروکلی و نخود سبز را داخل آب جوش ریخته و تا زمانیکه مواد به پخت دلخواه شما برسد صبر کنید.

۳- قبل از آبکش کردن پاستا و سبزیجات ۱/۴ لیوان از آب پاستا را نگه دارید.

۴- بعد از آبکش کردن پاستا قابلمه را مجدد روی حرارت متوسط قرار داده و روغن و سیر له شده را به آن اضافه کنید و سیر را تا زمانیکه معطر شود تفت دهید.

۵- پاستا و سبزیجات و آب پاستای نگه داشته شده را داخل قابلمه بریزید و حرارت گاز را کم کنید.

۶- در آخر پارمزان رنده شده و جعفری تازه را همراه با لیمو و جوفری به پاستا اضافه و نوش جان کنید.