
پاستا نخود فرنگی
پاستا و نخود سبز ترکیبی خوشمزه، سالم و مقوی را میسازند که وجود نخود سبز در این غذا نه تنها آن را نظر ظاهری جذاب بلکه آن را غنی از مواد مغذی ارزشمندی مانند پروتئین، فیبر، ویتامین های A و C، آهن کرده. این غذای کلاسیک را میتوان به روشهای مختلف با سبزیها یا سبزیجات دیگر برای طعم و رنگ بهتر و بیش تر تزئین کرد. میتوانید این غذا را به تنها و یا در کنار غذای اصلی مورد علاقه خود سرو کنید. مقدار کالری این در حجم دو نفر حدودا ۴۳۵ است و میتواند در هر دو وعده شام و نهار سرو شود.
-
نحوه آماده سازی
تعداد افراد - پاستای فارفاله (پروانه ای) 1 لیوان
- نخود سبز 0.25 لیوان
- سیر له شده 1 حبه
- روغن زیتون 1 قاشق
- لیمو 1 عدد
- نمک و فلفل به میزان لازم
- جعفری به میزان لازم
- پاپریکا 0.05 گرم
برای تهیه ی پاستا نخود فرنگی، ابتدا مواد اولیه را مطابق جدول آماده کرده سپس مراحل ذیل را طی کنید:
۱- به یک قابلمه آب جوش پاستا پروانه ای جهان را اضافه کرده و به آن ۱۰ دقیقه زمان بدهید.
۲- بعد از ۱۰ دقیقه کلم بروکلی و نخود سبز را داخل آب جوش ریخته و تا زمانیکه مواد به پخت دلخواه شما برسد صبر کنید.
۳- قبل از آبکش کردن پاستا و سبزیجات ۱/۴ لیوان از آب پاستا را نگه دارید.
۴- بعد از آبکش کردن پاستا قابلمه را مجدد روی حرارت متوسط قرار داده و روغن و سیر له شده را به آن اضافه کنید و سیر را تا زمانیکه معطر شود تفت دهید.
۵- پاستا و سبزیجات و آب پاستای نگه داشته شده را داخل قابلمه بریزید و حرارت گاز را کم کنید.
۶- در آخر پارمزان رنده شده و جعفری تازه را همراه با لیمو و جوفری به پاستا اضافه و نوش جان کنید.