شبکه های اجتماعی

اسپاگتی قطر ۲/۸ (بوکاتینی) بوقلمون و سس پنیر,ژامبون بوقلمون,سیر رنده شده,سس پنیر,بوکاتینی

اسپاگتی قطر ۲/۸ (بوکاتینی) بوقلمون و سس پنیر

اسپاگتی و ژامبون بوقلمون یک ترکیب خوشمزه از طعم شور و خوشمزه ژامبون بوقلمون است که با غذای کلاسیک اسپاگتی ترکیب می شود. برای هر کسی که به دنبال یک شام سریع و البته تا حدودی غیر رژیمی است، می‌تواند همیشه یک انتخاب عالی باشد.

زمان پخت : 30 دقیقه
دشواری : متوسط
  • نحوه آماده سازی

    تعداد افراد
  • اسپاگتی قطر ۲/۸ یا بوکاتینی جهان 400 گرم
  • ژامبون بوقلمون 200 گرم
  • پیاز خورشتی 1 عدد
  • سیر 2 حبه
  • روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
  • آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
  • پنیر پیتزا 100 گرم
  • پنیر پارمزان 50 گرم
  • نمک و فلفل به میزان لازم
اسپاگتی قطر ۲/۸ (بوکاتینی) بوقلمون و سس پنیر,ژامبون بوقلمون,سیر رنده شده,سس پنیر,بوکاتینی
اسپاگتی قطر ۲/۸ (بوکاتینی) بوقلمون و سس پنیر,ژامبون بوقلمون,سیر رنده شده,سس پنیر,بوکاتینی

طرز تهیه اسپاگتی بوقلمون و سس پنیر:

 

۱. در ابتدا آب را برای پخت اسپاگتی ۲/۸ جهان (بوکاتینی) به جوش آورده و سپس با افزودن نمک و روغن زیتون، اسپاگتی را داخل آن ریخته و به مدت ۱۵ دقیقه آن را بپزید و آبکش کنید.

۲. در ظرف جداگانه‌ای، پیاز را خرد کنید و آن را با روغن زیتون و سیر رنده شده در تابه‌ای بزرگ تفت داده و ژامبون بوقلمون خرد شده در 1×1 سانتی متر را هم به آن اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه زمان بدهید که گوشت هم کاملاً پخته شود.

۳. آبلیمو را به مواد پخته شده در تابه اضافه کنید و آن را به خوبی با هم مخلوط کنید.

۴. در ادامه پنیر پیتزا را خرد کرده و به مواد در تابه اضافه کنید و همه مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید.

۵. سپس اسپاگتی پخته شده را به تابه اضافه کرده و همه مواد را با هم هم مخلوط کنید.

۶. در آخر پنیر پارمزان را روی را به ماهیتابه اضافه کرده و آن را تا زمانی که پنیر کاملا ذوب شود با مداومت هم بزنید.

۷. در نهایت نمک و فلفل سیاه به میزان لازم اضافه کنید. می‌توانید برای تزئین آن از ریحان استفاده کنید.

اسپاگتی بوقلمون و سس پنیر آماده ی سرو می‌باشد.