سالاد پاستا و تن ماهی
پاستای سالاد با ماهی تن به دلیل وجود ماهی غنی از پروتئین، اسیدهای چرب امگا-۳ و ویتامی…
پاستا اسپیرال (پیچی) نوعی پاستا ایتالیایی است که به شکل مارپیچ یا فنر کوچک است. پاستا اسپیرال اغلب با سس های غلیظ تر مانند سس های گوشتی و سس های خامه ای سرو میشود و شیارهای موجود در پاستا جذب سس و مواد را در خود بیشتر میکند.
این پاستا مناسب پختن انواع سالاد های ماکارونی همراه با چاشنی و سس های متنوع و دلخواه میباشد.
به 5 لیتر آب در حال جوشیدن مقداری نمک و روغن اضافه کنید.
500 گرم پاستا را به آب در حال جوشیدن اضافه کنید.
بعد از 8 دقیقه پاستا را آبکش کرده و افزودنی های مورد نظر خود را اضافه کنید.