مواد لازم

1- سه فنجان پاستای پخته نشده
2- دو فنجان گوجه فرنگی (گوجه گیلاسی) از وسط نصف شده
3- یک فنجان انگور سبز بی دانه
4- یک سوم فنجان برگ ریحان خرد شده
5- دو قاشق غذا خوری سرکه بالزامیک سفید
6- دو قاشق غذا خوری موسیر خرد شده
7- یک دوم قاشق چای خوری سیر له شده
8- یک دوم قاشق چای خوری نمک
9- یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه
10- چهار قاشق چای خوری روغن زیتون
11- یک دوم فنجان پنیر فتای کم چرب خرد شده

دستور پخت

پاستا را طبق دستور روی بسته بپزید و آبکش کنید.
سپس پاستا را با گوجه فرنگی و انگور و برگ ریحان در ظرفی مخلوط کنید.
در ظرفی دیگر سرکه و موسیر و سیر و نمک و فلفل و روغن را با مخلوط کن دستی، کاملن هم بزنید که مخلوط شود.
مخلوط سرکه را به آرامی به پاستا اضافه کنید و آرام مواد را باهم مخلوط کنید.
غذا را در ظرفی بریزید و سرو کنید.