مواد لازم

1- سه فنجان پاستای پخته نشده
2- یک سوم فنجان آب پرتقال تازه
3- یک چهارم فنجان آب لیموی تازه
4- دو قاشق غذا خوری روغن زیتون
5- دو قاشق چای خوری شکر
6- یک دوم قاشق چای خوری نمک
7- یک دوم قاشق چای خوری سرکه برنج
8- دو فنجان سینه مرغ پخته شده و خرد شده
9- یک دوم فنجان انگور قرمز بی دانه
10- یک فنجان کرفس مورب و نازک خرد شده
11- یک سوم فنجان پیاز قرمز خرد شده
12- یک سوم فنجان گردوی درشت خرد شده
13- سه قاشق غذا خوری پیازچه خرد شده
14- دو قاشق غذا خوری جعفری تازه خرد شده

دستور پخت

پاستا را طبق دستور روی بسته بپزید و آبکش کنید و بگذارید کاملن خنک شود.
آب پرتقال، آب لیمو، روغن زیتون، شکر و نمک و سرکه سیب را در کاسه ای با هم مخلوط کنید.
سپس پاستا و بقیه مواد را به مخلوط اضافه کنید و به آرامی هم بزنید که مواد کاملن ترکیب شود.
سالاد را در ظرفی بریزید و سرو کنید.