مواد لازم

1- 250 گرم پاستای پخته نشده
2- یک قاشق غذا خوری کره
3- سه فنجان قارچ خرد شده
4- یک دوم فنجان پیاز خرد شده
5- یک سوم فنجان موسیر خرد شده
6- یک قاشق غذا خوری سیر ریز زنده شده
7- یک دوم قاشق چای خوری نمک
8- یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه
9- دو سوم فنجان خامه
10- یک دوم فنجان پنیر پارمیجانو
11- دو قاشق غذا خوری جعفری تازه خرد شده
12- چند برگ جعفری

دستور پخت

پاستا را طبق دستور روی بسته بپزید و آبکش کنید.
کره را روی حرارت ملایم ذوب کنید و به آن قارچ و موسیر و پیاز و نمک و فلفل را اضافه کنید.
برای 15 دقیقه مواد را بپزید.
پاستای پخته شده و پنیر و جعفری را به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید.
مخلوط را داخل ظرف بریزید و با برگ های جعفری تزیین کنید.